Infinite Yoga Malmö

Infinite Yoga Malmö är yogastudion för dig som söker helheten i yoga, vill växa som människa och vara den du är fullt ut. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering samt yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet. Infinite Yoga är en unik mötesplats med yoga, meditation, massage och terapi. 

Mer info om Infinite Yoga Malmö

Studio FEEL är en mysig studio på Davidshall – en platsen där du får läka och upptäcka hela dig på ett tryggt, lugnt och lustfyllt sätt. Till oss är du välkommen på lugn och frigörande yoga, holistisk konsultation och behandlingar utifrån din kvinnokropps förutsättningar. Varmt välkommen att landa, läka, aktivera och växa! 

Mer info om Studio FEEL

Yoga Kendra

Yoga Kendra är en av Malmös första yogastudios och fortfarande en av de största i stan. Yoga Kendra är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna och finna ro till utveckling och expansion, oavsett bakrund, religion och tradition.

Mer info om Yoga Kendra

Studio Frid finns på Köpenhamnsvägen och erbjuder såväl yoga som pilates och pilates reformer i öppet schema, kursformat och som personlig träning. Träningen hos oss är holistisk. Med det menar vi att vi ser till helheten i välmåendet, där mindfulness och närvaro är viktig vad du än praktiserar. Vi erbjuder också behandlingar, såsom lymfmassage och klassisk massage. Välkommen till oss på en stunds välmående och återhämtning. 

Mer info om Studio Frid

KFUM Limitless Malmö är en ideell förening som erbjuder både funktionell och kampsportsträning för alla.

Mer info om Limitless KFUM Malmö

Hot Yoga House Triangeln is a contemporary family owned studio in central Malmö where we offer a relaxed, inviting and friendly atmosphere where everyone is welcome! We aim to receive each one of you with respect and openness and aspire to serve you all with a beautiful space and inspired teaching.

Mer info om Hot Yoga House Triangeln

Natha Yogacenter fokuserar sin utbildning på självutveckling och lägger störst vikt på den ständiga individuella transformationen bort från det rutinartade i livet. Man lär bättre känna sin kropp och sitt väsen och lär sig därmed förebygga sjukdomar och istället bevara och upprätthålla god hälsa.

Mer info om Natha Yogacenter

Ashtanga Yoga Malmö finns på Värnhemstorget i Malmö där vi erbjuder daglig yoga undervisning, främst i from av sk Mysore-style klasser samt särskilda grundkurser. Alla oavsett bakgrund och erfarenhet är välkomna att yoga hos oss – nybörjare liksom avancerade yogautövare. Vår övertygelse är att yoga ska vara tillgängligt för alla.

Mer info om Ashtanga Yoga Malmö

Ayurvediskt Center är ett hälsocenter som ser till helheten där kropp, sinne och själ får ta plats. En plats där vi erbjuder ett alternativ till sjukvård och där vi fokuserar på friskvård, en hälsosam livsstil och hållbarhet enligt ayurvediska principer. För dig som besöker oss vill vi erbjuda en plats där du kan hämta inspiration, känna dig omhändertagen och respekterad. Miljön är lugn och en fin plats för återhämtning. 

Mer info om Ayurvediskt center

Mys Studio is a laid back minimalist yoga studio in Gyllenpalmsgatan 2 Malmö. The studio offers strong Vinyasa Flows and sweet Mellow Flows with lead Yoga teacher Ha-My Le, all beginners friendly. Our class style, schedule, space and studio policy are all simple so that it’s easy for you to come and enjoy a dose of mindful movement. .

Mer info om My studio

Jenny Åsenlund  erbjuder på ett hjärtinnerligt sätt sessioner som hjälper dig expandera och stärka ditt inre ljus och vara i din fulla potential. Själslig yoga, healing, trumresor och coachprogram som ger möjlighet för självläkning och självledarskap för att finna din inre kraft. Hon leder andlig healing utbildning, kakaocermonier, ljuscirklar, retreatdagar och yogaretreats. För dig som önskar utvecklas spirituellt med likasinnade, våga följa din intuition, bidra till en bättre värld, mer inre lugn och riktning. Studio i Höllviken och Malmö samt onlineprogram ”Skapa ditt gnistrande liv”. Podd: ”En röst i Universum”.

Mer info om Jenny Åsenlund

Helena Mossberg är förskollärare i grunden och har arbetat länge med barnyoga i förskola och skola. Nu har hon utbildat sig till diplomerad barnyogaledare och erbjuder bland annat yoga för barn. Istället för att öva på att bli bättre på något så övar vi oss i yogan på att lära känna oss själva bättre. Yoga använder vi för att förstå mer om vår insida än om allt som pågår runt oss. Vi gör övningar både för vår hjärna och för vår kropp. Övningarna syftar till att stärka dig och skapa balans i den du är.

Mer info om Vi hälsocenter