På festivalområdet kommer det finnas yogarelaterade utställare samt försäljning av både mat och dryck. Område är öppet för alla, även de som inte har biljett till yogaklasserna. Vill du inte vara med och yoga så kom förbi ändå och njut av festivalstämning och god mat.

Festivalområdets öppettider
Lördag 27/8 kl 10-16
Söndag 28/8 kl 10-16

Leffes raw food

Leffes Raw
Leif (Leffe) gick från att vara ”allätare” till att ätafrukt och rawfood, för att han vill må så bra som möjligt så länge som möjligt. Målet med Leffes Raw är att inspirera andra att äta så nyttigt och näringsrikt som möjligt genom att föregå som ett gott exempel. Det ska inte vara så svårt eller ”konstigt” att äta rawfood”.

Mer info om Leffes Raw

Green House

Green House – Vegan Truck
Hos Green House kan du hitta ett vitaminrikt och hälsosamt streetfood alternativ. De fokuserar på växtbaserad- och glutenfri mat, exempelvis Mexican bowl, Salad bowls, Vegan Smokey Burger och färska smoothies. Green House är det perfekta stället för att ladda kropp och själ!

Mer info om Green House food truck

Rania Fogarolli kaffe

Kaffe från Fogarolli
Det är inte enbart yoga som ökar välbefinnandet, utan även kaffe såklart! Barista Bengt från @Fogarolli kommer till festivalen med sin röda kaffemoped och sprider väldoft. Han kommer erbjuda olika typer av varma drycker så att även du som inte gillar kaffe kan köpa något varmt att dricka. 

Mer info om Fogarolli

Green Queen
Hos Green Queen hittar du lokalproducerad kombucha med unika smaker såsom, daggkåpa/echinacea, jordgubb/svart peppar eller ashwaganda med flera. På festivalen kommer du även att kunna köpa våra smarriga raw cakes, veganska kanelbullar, ismatcha latte, iste, varmt te och även kunna köpa med dig spännande och goda teblandningar, kombucha på Bag in box mm.

Mer info om Green Queen

Café Mellis
Hos Mellis får du högkvalitativ mat som är gjord av kärlek. Nästan allt på menyn görs på plats vilket möjliggör att vi kan anpassa oss efter varje kund. Vi strävar efter att vara tillgängliga för alla och har även många alternativ för dig som är vegan eller glutenallergiker. Vi har även stor fokus på hållbarhet och strävar efter att jobba med lokala producenter, använda återvinningsbara produkter och ekologiska råvaror.

När vi tänker på Mellis så sprider det ett leende på läpparna och får oss att tänka på det där mellanmålet när man var liten. Vi ville anamma den känslan, för många gånger är det just de man behöver – en snabb, god och lagom mättande måltid för att få extra energi.

Mer info om Café Mellis