Express Kaffe

Express Kaffe

Kenneth med Express Kaffe är med och ser till att alla festivalbesökare har tillgång till riktigt gott kaffe, men har även varm choklad, chai latte och te på menyn eftersom alla faktiskt inte tycker om kaffe. Det kommer även finnas kakor och andra gottigheter.

Express Kaffe

Kenneth är den danska yrkespiloten som blev svensk barista. Dansken som blev svensk hade hört om möjligheten att få sälja dryck från mobil enhet i Malmö och tog Malmö stad på orden, och tills vidare finns det tillstånd för 14 olika platser i Malmö. 

Mer info om Express Kaffe

Green House

Green House

Hos Green House kan du hitta ett vitaminrikt och hälsosamt streetfood alternativ. De fokuserar på växtbaserad- och glutenfri mat, exempelvis Mexican bowl, Salad bowls, Vegan Smokey Burger och färska smoothies. Green House är det perfekta stället för att ladda kropp och själ!

Mer info om Green House

Leffes Raw

Leffes Raw

Leif (Leffe) gick från att vara ”allätare” till att äta frukt och rawfood, för att han vill må så bra som möjligt så länge som möjligt. Målet med Leffes Raw är att inspirera andra att äta så nyttigt och näringsrikt som möjligt genom att föregå som ett gott exempel. Det ska inte vara så svårt eller ”konstigt” att äta rawfood” 

Mer info om Leffes Raw