Trädäcket vid T-bryggan

Festivalområdet (runtom yogaplatsen) är öppet lörd och sönd 10-16 och ligger vid trädäcket vid T-bryggan på Ribban (Brygga 3). Där kommer det finnas ett antal utställare samt ett par food trucks samt kaffevagn. Festivalområdet är öppet för alla, biljett behövs endast till yogaklasserna.

Hitta hit

Transport till festivalområdet sker enklast till fots eller med cykel. Det finns även en stor bilparkering precis intill och busshållplats (Malmö, T-bryggan) på gångavstånd.

Festivalgurus

Det kommer finnas folk på plats för att kolla biljetter, hjälpa alla till rätta och svara på frågor om allt som rör yoga och yogafestivalen. Vi kallar dem festivalgurus. Spana efter de blå tröjorna för att hitta dem.

Utställare

På festivalområdet kommer det finnas yogarelaterade utställare samt försäljning av både mat och dryck. Område är öppet för alla, även för de som inte har biljett till yogaklasserna. Vill du inte vara med och yoga så kom förbi ändå och njut av festivalstämning och god mat. 
Info om medverkande utställare

Mat och kaffe

I år har vi hela fyra olika matalternativ att välja på + kaffe såklart! Passa på att fylla på kroppen med riktigt bra mat under dagarna och njut av att bli serverad vällagad och god mat av dedikerade och engagerade matlagare.
Info om mat och dryck

Ribban yogafestival