Trädäcket vid T-bryggan

Festivalområdet är begränsat till det stora trädäcket vid T-bryggan på Ribban (Brygga 3) som är på 600 kvm. Pga Covid-19 får max 50 personer vara på festivalområdet samtidigt det kommer finnas gott om plats.

Det kommer finnas en ingång och en utgång för att göra det möjligt att hålla respektfullt avstånd. Vänligen följ anvisningar på platsen. Det kommer finnas ett stort tält med två öppna sidor (en långsida och en kortsida) som skyddar mot eventuellt regn men ändå ger tillräckligt med luftgenomströmning.

Tack till Tältservice för grym service! Boka dem nästa gång du behöver ett tält mm. Rekommenderas varmt! Mer info om Tältservice finns här: www.taltservice.com

Hitta hit

Transport till festivalområdet sker enklast till fots eller med cykel. Det finns även en stor bilparkering precis intill och busshållplats (Malmö, T-bryggan) på gångavstånd.

Festivalgurus

Det kommer finnas folk på plats för att kolla biljetter, hjälpa alla till rätta och svara på frågor om allt som rör yoga och yogafestivalen. Vi kallar dem festivalgurus. Spana efter de blå tröjorna för att hitta dem.

Försäljning

För att hålla oss under gränsen på max 50 personer på festivalområdet kommer det endast finnas en försäljare på plats, Malin by Red. Hon kommer ha 25% rabatt på många yogakläder, och så har hon alltid bra pris på yogamattor.

Mat och dryck

Det verkar som att det funkar att ställa upp en matvagn samt en kaffevagn. Leif på Leffes Raw träffade ni redan förra året. Det kan snabbt bli köbildning vid lunchtid så se gärna till att ha med något mindre att äta om det skulle vara lång kö. Kaffet kommer detta år från Fogarolli.

Leffes Raw

Leif (Leffe) gick från att vara ”allätare” till att äta frukt och rawfood, för att han vill må så bra som möjligt så länge som möjligt. Målet med Leffes Raw är att inspirera andra att äta så nyttigt och näringsrikt som möjligt genom att föregå som ett gott exempel. Det ska inte vara så svårt eller ”konstigt” att äta rawfood”.

Mer info om Leffes Raw

Leffes Raw

Rania på Fogarolli

Det är inte enbart yoga som ökar välbefinnandet, utan även kaffe såklart! Barista Rania från @Fogarolli kommer till festivalen med sin röda kaffemoped och sprider väldoft. Hon kommer erbjuda olika typer av varma drycker så att även du som inte gillar kaffe kan köpa något varmt att dricka.

Mer info om Fogarolli