På festivalområdet kommer det finnas yogarelaterade utställare samt försäljning av både mat och dryck. Område är öppet för alla, även de som inte har biljett till yogaklasserna. Vill du inte vara med och yoga så kom förbi ändå och njut av festivalstämning och god mat.

Festivalområdets öppettider
Lördag 31/8 kl 10-16
Söndag 1/9 kl 10-16

Vill du medverka med ditt företag?
Hör av dig till hej@nellierolf.se

Necessities by Red är en webbutik med noga utvalda yogaprodukter. Många produkter kommer från mindre företag som precis som Malin tillverkar sina produkter för hand och med ett stort mått kärlek. Spana speciellt in de vackert handtryckta ögonkuddarna.

Till Malins webbutik

Everflow drivs av Sara Ivarsson, certifierad fasciaspecialist, lymfmassör, yogalärare och löptränare. Everflow är en plattform där det finns samlad kunskap och mångårig erfarenhet inom rörelseträning och kroppsterapi för att hjälpa dig mot en aktiv och smärtfri vardag med energi till att göra det som ger dig mening i livet.

Mer info om Everflow

Sara leder två workshops på open air-programmet:

Bastupaus av och med Tobias Johansson kommer till Ribban yogafestival med sin rullande bastu! Han välkomnar dig till en plats där du “bara” får vara för en en stund, en plats bortom oändliga check-listor och personlighetsutveckling, en plats där vi omfamnar enkelhet, stillhet och värme.

Bastun finns på plats både lördag och söndag kl 9-17 Du kan boka dig på en 45 min session med start varje timme (precis som yogaklasserna).

Pris: 50 kr för festivaldeltagare och 100 kr för övriga

Mer info om Bastupaus

Snälla Saker vill vi göra det enklare att göra bra val och presenterar hållbara alternativ till saker som vi använder varje dag. Tanken bakom Snälla Saker är att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Om alla byter några slit-och-släng-vardagssaker mot sådant som inte belastar miljön, så gör det i slutändan enorm skillnad. Vi har respekt för att olika faser i livet gör det svårare med förändringar. Vi vill därför att våra produkter inte bara är bra miljöval utan även praktiska och attraktiva. Var snäll mot miljön, dina medmänniskor och mot dig själv. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Mer info om Snälla Saker

Skånes Yoga & Healing Center är en kursgård i S:t Olof på Österlen som drivs av mor och dotter, Pia och Caroline. De älskar mötet med människor och tillsammans har de en bred kunskap och arbetar alltid med ett holistiskt sett till läkning av kropp och själ.

Pia och Caroline erbjuder Yindalini Yogalärarutbildning (Yin och Kundaliniyoga), kurser i Reikihealing, yogaklasser, retreat på kursgården samt yogaresor till bland annat Bali.

Mer info om Skånes Yoga & Healing Center

Curcuma är en gurkmejamix gjord för att enkelt kunna blandas till en gurkmejashot eller guldmjölk. Den innehåller även svartpeppar för att öka upptaget i kroppen av gurkmejans curcumin. Den är fylld av härliga antioxidanter som ingefära, ceylonkanel men även spirulina, nypon, fänkål och kryddnejlika. Passa på att smaka och ställa frågor på festivalen i augusti.

Mer info om Curcuma

Nymph by Pamela står för att ALLA individer är unika och speciella och lever efter mottot ”Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig”. Karma är oerhört viktigt och Pamela strävar efter att göra smycken som är lika unika som du, oftast endast i ett exemplar så att du verkligen känner dig unik!

Mer info om Nymph by Pamela

Ayurvediskt center Malmö

Ayurvediskt Center är ett hälsocenter som ser till helheten där kropp, sinne och själ får ta plats. En plats där vi erbjuder ett alternativ till sjukvård och där vi fokuserar på friskvård, en hälsosam livsstil och hållbarhet enligt ayurvediska principer. För dig som besöker oss vill vi erbjuda en plats där du kan hämta inspiration, känna dig omhändertagen och respekterad. Miljön är lugn och en fin plats för återhämtning. 

Mer info om Ayurvediskt center

Wimhof med Sandra, som kommer stå som Wim Hof metod instruktör för att coacha dig till ett tryggt isbad i 2 minuter. Hon kommer även erbjuda personlig guidad session av Wim Hof Metod andningsövning samt möjlighet att se över din vardagliga andning och guida dig till den mest optimala andning i din vardag. Du bokar dig till en 15-minuters session, först till kvarn och bokning som gäller.

Mer info om Win hof med Sandra

Sandra finns på plats endast under lördagen.

Hälsans tid drivs av författaren och föreläsaren Konrad Åmark som brinner för hälsa och kreativitet. Han är aktuell med den unika diktboken Hälsohuset innehållandes poesi med frågor, ramverk och perspektiv som är som nycklar som låser upp dörrarna till din inre hälsa. Utöver sin bok erbjuder Konrad också interaktiva och engagerande föreläsningar och workshops inom hälsa, träning och poesi. 

Mer info om Konrad och Hälsans tid

Konrad kommer vara med på lördagen. Han erbjuder föreläsningen “Hälsohuset: nycklar till hälsa och harmoni – en föreläsning med tänkvärd poesi” på Open air-programmet lörd kl. 11.00.

Tessa_Mimmi_clogs

Tessa & Mimmi Clogs

Handgjorda och handmålade träskor. De erbjuder även en färgglad blandning av annat de älskar. Kläder, smycken, accessoarer, inredning, strumpor, mössor och mycket mer.

Mer info om Tessa & Mimmi clogs

Vi Hälsocenter finns i ljusa och välkomnade lokaler i Södra Sandby och erbjuder en plats att växa, expandera, känna välbefinnande och få vara den du är. På yogafestivalen erbjuds möjlighet att prova på korta behandlingar inom zonterapi, lymfmassage, Reiki och att få rådgivning i homeopati, HSP eller inom helhetshälsa. De har även med sig vackra yogakläder, smycken, yogamattor.

Mer info om Vi hälsocenter

Åsa och Helena ger en föreläsning om jordning på open air-programmet.


Utställare från tidigare år

Kajmer Healing

Isabella erbjuder nya hälsosamma metoder för ett bättre välbefinnande. Har du stressrelaterande problem, spänning och muskelvärk, vill detoxa kropp och själ, provat IVF utan positivt resultat? Behöver du boosta din självkänsla eller få vägledning i livet, unna dig avkoppling och bli omhändertagen med skön HealingMassage, eller vill du bara ladda dig själv med ännu mer kärlek, glädje och livskraft!

Mer info om Kajmer Healing

Isabella ger en föreläsning på open air-programmet:

Moonchai

Skyddande och stärkande talismaner i macramé med olika naturmaterial.  Det tar fram det vilda i dig och assisterar dig genom livets olika faser och processer.

Pisceswithblessings

Alexandra, har ett kall att hjälpa människor som är redo och villiga att förändras och acceptera alla versioner av sig själva. Hennes önskan är att skapa en säker miljö där människor kan öppna upp sig och har viljan att utvecklas.

Mer info om Pisceswithblessings

Light Healing Tools

Vi skapar armband, halsband, fingerringar och healinredskap. Alla produkter är handgjorda och ger både beskydd och healing för aura och moderjord.

Mer info om Light Healing Tools

Yogadjuren

Lekfull yoga för hela familjen! Yogadjuren finns för att hjälpa familjer till en aktiv & lite mer närvarande vardag. 

Vi säljer vårt populära yoga-memory och vår yogaposter, unika produkter framtagna för att kunna göra rolig och enkel yoga hemma.

Mer info om Yogadjuren

Yogadjuren erbjuder barnyoga på open air-programmet: