My Yoga Room är Limhamns egna yogastudio. Studion med det stora hjärtat drivs med filosofin att yoga är för alla, oavsett bakgrund. På My Yoga Room varvas utmaningar och kreativitet med stillhet och eftertanke på de olika yogaklasserna.

Mer info om My Yoga Room

Lilla Studion Malmö är en nyöppnad studio som är belägen i centrala Malmö. Studion drivs av paret Marta och Victor, två eldsjälar som brinner för yoga, träning och välbefinnande. Här undervisas allt från vinyasa, poweryoga, hatha till lugn och meditativ restorative yoga.

Gemensamt för Lilla studions yoga är att andningen är i fokus tillsammans med yogarörelserna för att skapa ett fritt och meditativt tillstånd utanför sin egen kropp och detta tillstånd av total frihet, kärlek och andrum vill de ha i fokus.

Mer info om Lilla Studion Malmö

Hot Yoga Malmö Kv. Caroli
Smidighet, styrka och balans! Hot Yoga Malmö Kv. Caroli erbjuder ”yoga för alla” genom ett brett utbud av yogastilar. Yogaklasserna som erbjuds är både intensiva och lugna. Då studion har två yogarum är det lätt både för nybörjare och erfarna yogautövare att hitta något som passar 7 dagar i veckan. 

Mer info om Hot Yoga Malmö Caroli

Yoga Kendra

Yoga Kendra är en av Malmös första yogastudios och fortfarande en av de största i stan. Yoga Kendra är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna och finna ro till utveckling och expansion, oavsett bakrund, religion och tradition.

Mer info om Yoga Kendra

Infinite Yoga Malmö

Infinite Yoga Malmö är yogastudion för dig som söker helheten i yoga, vill växa som människa och vara den du är fullt ut. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering samt yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet. Infinite Yoga är en unik mötesplats med yoga, meditation, massage och terapi. 

Mer info om Infinite Yoga Malmö

Studio Frid finns på Köpenhamnsvägen och erbjuder såväl yoga som pilates och pilates reformer i öppet schema, kursformat och som personlig träning. Träningen hos oss är holistisk. Med det menar vi att vi ser till helheten i välmåendet, där mindfulness och närvaro är viktig vad du än praktiserar. Vi erbjuder också behandlingar, såsom lymfmassage och klassisk massage. Välkommen till oss på en stunds välmående och återhämtning. 

Mer info om Studio Frid

YOGA ROOTS

Yoga Roots offers a variety of classes – focusing on vinyasa and aerial yoga, balanced by restorative yoga classes. Our modern studio with lofty 4.5 meter ceilings is located in Dockan, Malmö. All classes are taught in English, reflecting our beautiful mix of cultures and backgrounds of our teachers and students. Welcome! 

Mer info om Yoga Roots

Hot Yoga House Triangeln is a contemporary family owned studio in central Malmö where we offer a relaxed, inviting and friendly atmosphere where everyone is welcome! We aim to receive each one of you with respect and openness and aspire to serve you all with a beautiful space and inspired teaching.

Mer info om Hot Yoga House Triangeln

Natha Yogacenter fokuserar sin utbildning på självutveckling och lägger störst vikt på den ständiga individuella transformationen bort från det rutinartade i livet. Man lär bättre känna sin kropp och sitt väsen och lär sig därmed förebygga sjukdomar och istället bevara och upprätthålla god hälsa.

Mer info om Natha Yogacenter

Chandra Yoga Malmö

Hos Chandra Yoga Malmö möter du en modern, funktionell syn på yoga, där vi arbetar efter tanken att varje kropp och människa är unik. Inte att alla ska göra den estetiskt perfekta yogaposen. För att citera yinmästaren Bernie Clark: Det viktiga är inte vilken pose eleven gör, utan vilken elev som gör posen.  Detta genomsyrar allt hos oss, dynamisk och meditativ yoga. Vi är inte ute efter hur något ser ut rent estetiskt, det viktiga är hur det känns och vad du vill uppnå med din yoga.

Mer info om Chandra Yoga Malmö

Ashtanga Yoga Malmö finns på Värnhemstorget i Malmö där vi erbjuder daglig yoga undervisning, främst i from av sk Mysore-style klasser samt särskilda grundkurser. Alla oavsett bakgrund och erfarenhet är välkomna att yoga hos oss – nybörjare liksom avancerade yogautövare. Vår övertygelse är att yoga ska vara tillgängligt för alla.

Mer info om Ashtanga Yoga Malmö

Ayurvediskt Center är ett hälsocenter som ser till helheten där kropp, sinne och själ får ta plats. En plats där vi erbjuder ett alternativ till sjukvård och där vi fokuserar på friskvård, en hälsosam livsstil och hållbarhet enligt ayurvediska principer. För dig som besöker oss vill vi erbjuda en plats där du kan hämta inspiration, känna dig omhändertagen och respekterad. Miljön är lugn och en fin plats för återhämtning. 

Mer info om Ayurvediskt center

Moi  är en liten studio i hjärtat av Malmö i anslutning till MOI Butik och kafé. På MOI är vi måna om att varje person ska få ta plats i sin alldeles egna unika form. Våra klasser fokuserar på avslappning, stretch och smidighet istället för på ett högt tempo och avancerade positioner. Vi vill vara en plats där du kan hitta vila och återhämtning och släppa taget om krav och stress vi möter i vårt dagliga liv – en plats som bjuder in till mer snällhet, gentemot andra men framförallt oss själva. 

Mer info om Moi studio