På festivalområdet kommer det finnas yogarelaterade utställare samt försäljning av både mat och dryck. Område är öppet för alla, även de som inte har biljett till yogaklasserna. Vill du inte vara med och yoga så kom förbi ändå och njut av festivalstämning och god mat.

Festivalområdets öppettider
Lördag 27/8 kl 10-17
Söndag 28/8 kl 10-17

Leffes raw food

Leffes Raw
Leif (Leffe) gick från att vara ”allätare” till att ätafrukt och rawfood, för att han vill må så bra som möjligt så länge som möjligt. Målet med Leffes Raw är att inspirera andra att äta så nyttigt och näringsrikt som möjligt genom att föregå som ett gott exempel. Det ska inte vara så svårt eller ”konstigt” att äta rawfood”.

Mer info om Leffes Raw

Macha latte

Yoga Kendra Lounge
Det kommer serveras surdegsmackor, vegetarisk sallad, smoothies, matchalatte, kokosvatten, kombucha samt hälsosamma snacks. En hel massa god och nyttig mat alltså.

Mer info om Yoga Kendra

Rania Fogarolli kaffe

Kaffe från Fogarolli
Det är inte enbart yoga som ökar välbefinnandet, utan även kaffe såklart! Barista Rania från @Fogarolli kommer till festivalen med sin röda kaffemoped och sprider väldoft. Hon kommer erbjuda olika typer av varma drycker så att även du som inte gillar kaffe kan köpa något varmt att dricka. 

Mer info om Fogarolli

Necessities by Red
Malin har en webbutik med noga utvalda yogaprodukter. Många produkter kommer från mindre företag som precis som Malin tillverkar sina produkter för hand och med ett stort mått kärlek. Spana speciellt in de vackert handtryckta ögonkuddarna.

Till Malins webbutik

Ayurvediskt center Malmö

Ayurvediskt center
Försäljning av ayurvediska produkter (te, olja, tungskrapa och ev någon ayurvedisk bok). Vi kommer även erbjuda någon lättare behandling eller kanske ayurvedisk pulsläsning. Vi kommer också ha med material och information om centrat i stort och givetvis schema över höstens klasser och aktiviteter.

Mer info om Ayurvediskt center

Butiken Rot
Försäljning av kristaller, smycken och annat magisk. Passa på att hitta din nya favoritkristall ✨

Mer info om Butiken Rot

ecoyogofsweden

Ecoyog of Sweden
Yoga- kläder och tillbehör med omsorg om miljö och kropp. Ett motto är att våra produkter ska göra ett så litet negativt avtryck på världen som möjligt. Vi jobbar därför enbart med leverantörer som har en ekologisk profil och producerar produkter av naturmaterial såsom bomull, bambu, jute, modal och naturligt gummi eller arbetar med återvunna material.

Mer info om EcoYog of Sweden