Yoga Kendra

Yoga Kendra är en av Malmös första yogastudios och fortfarande en av de största i stan. Yoga Kendra är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna och finna ro till utveckling och expansion, oavsett bakrund, religion och tradition.
Mer info om Yoga Kendra

Klasser på festivalprogrammet:
11.00 Barnyoga 7-10 år (gratis att deltaga)
13.00 Barnyoga 7-10 år (gratis att deltaga)
14.00 Back to Basic (eng) – nybörjare
15.00 Mindful yoga – vana
16.00 Slow flow (eng) – alla
17.00 Hatha yoga – alla

My Yoga Room är Limhamns egna yogastudio. Studion med det stora hjärtat drivs med filosofin att yoga är för alla, oavsett bakgrund. På My Yoga Room varvas utmaningar och kreativitet med stillhet och eftertanke på de olika yogaklasserna.
Mer info om My Yoga Room

Klasser på festivalprogrammet:
15.00 Yogaflow – alla
15.00 YogaTillsammans (gratis att deltaga)
16.00 Vinyasayoga – vana
18.00 Yinyoga – alla

Hot Yoga Malmö
Smidighet, styrka och balans! Hot Yoga Malmö Kv. Caroli erbjuder ”yoga för alla” genom ett brett utbud av yogastilar. Yogaklasserna som erbjuds är både intensiva och lugna. Då studion har två yogarum är det lätt både för nybörjare och erfarna yogautövare att hitta något som passar 7 dagar i veckan. 
Mer info om Hot Yoga Malmö Caroli

Klasser på festivalprogrammet:
11.00 Hatha Vinyasa – nybörjare
12.00 Djupstretch – vana

Infinite Yoga Malmö

Infinite yoga är yogastudion för dig som söker helheten i yoga, att växa som människa och vara den du är fullt ut. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering samt yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och självmedvetenhet.
Mer info om Infinite Yoga Malmö

Klasser på festivalprogrammet:
10.00 Yoga för högkänsliga – nybörjare
10.00 Yin Yang – alla
12.00 Deep yin – alla

Hot Yoga House Triangeln is a contemporary family owned studio in central Malmö where we offer a relaxed, inviting and friendly atmosphere where everyone is welcome! We aim to receive each one of you with respect and openness and aspire to serve you all with a beautiful space and inspired teaching.
Mer info om Hot Yoga House Triangeln

Klasser på festivalprogrammet:
09.00 Dynamisk yoga (eng) – vana
09.00 Yin Yang (eng) – alla
11.00 Hatha yoga – alla

Natha Yogacenter fokuserar sin utbildning på självutveckling och lägger störst vikt på den ständiga individuella transformationen bort från det rutinartade i livet. Man lär bättre känna sin kropp och sitt väsen och lär sig därmed förebygga sjukdomar och istället bevara och upprätthålla god hälsa.
Mer info om Natha Yogacenter

Klasser på festivalprogrammet:
14.00 Meditation teori & praktik – alla

Yogakliniken Irina & Josephine tror på yogas helande kraft och erbjuder yoga dels för dig som har specifika problem och generella klasser för alla. Irina och Josephine är utbildade inom yoga för dig som lider av stress, har traumatiska erfarenheter eller smärta i kroppen. Deras verksamhet är grundad på evidensbaserade metoder och de sätter alltid sina klienters behov i första rummet. Klasserna passar alla nivåer av yogautövare, från nybörjare till mer erfarna – de innehåller alltid meditation och avslappning och anpassas efter deltagarna.
Mer info om Yogakliniken

Klasser på festivalprogrammet:
17.00 Mediyoga – nybörjare