My Yoga Room är Limhamns egna yogastudio. Studion med det stora hjärtat drivs med filosofin att yoga är för alla, oavsett bakgrund. På My Yoga Room varvas utmaningar och kreativitet med stillhet och eftertanke på de olika yogaklasserna.

Mer info om My Yoga Room

Lilla Studio Malmö är en nyöppnad studio som är belägen i centrala Malmö. Studion drivs av paret Marta och Victor, två eldsjälar som brinner för yoga, träning och välbefinnande. Här undervisas allt från vinyasa, poweryoga, hatha till lugn och meditativ restorative yoga.

Gemensamt för Lilla studions yoga är att andningen är i fokus tillsammans med yogarörelserna för att skapa ett fritt och meditativt tillstånd utanför sin egen kropp och detta tillstånd av total frihet, kärlek och andrum vill de ha i fokus.

Mer info om Lilla Studion

Hot Yoga Malmö Kv. Caroli
Smidighet, styrka och balans! Hot Yoga Malmö Kv. Caroli erbjuder ”yoga för alla” genom ett brett utbud av yogastilar. Yogaklasserna som erbjuds är både intensiva och lugna. Då studion har två yogarum är det lätt både för nybörjare och erfarna yogautövare att hitta något som passar 7 dagar i veckan. 

Mer info om Hot Yoga Malmö Caroli

Yoga Kendra

Yoga Kendra är en av Malmös första yogastudios och fortfarande en av de största i stan. Yoga Kendra är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna och finna ro till utveckling och expansion, oavsett bakrund, religion och tradition.

Mer info om Yoga Kendra

Yoga life Malmö

Yoga Life Malmö är en personlig liten studio med havet som granne. Vi finns ute på Ön i Limhamn och erbjuder traditionella Yoga former i en trygg och mjuk miljö. Vi är bland annat specialiserade inom Yoga för hormonell balans, där vi erbjuder kurser i hur vi med hjälp av Yoga, kost och livsstil kan stötta vår kropp och få balans i vårt liv. 

Mer info om Yoga Life Malmö https://yogalifemalmo.se

Infinite Yoga Malmö

Infinite yoga är yogastudion för dig som söker helheten i yoga, vill växa som människa och vara den du är fullt ut. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering samt yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet. Infinite Yoga är en unik mötesplats med yoga, meditation, massage och terapi. 

Mer info om Infinite Yoga Malmö

Festivalerbjudande:
Infinite ger 20% rabatt på sitt 10-kort

YOGA ROOTS

Yoga Roots erbjuder olika typer av yoga samt pilates. Målet är att ge både kroppen och sinnet en upplevelse av hälsa – ena dagen en svettig klass och en annan dag en återhämtande. De har även Aerial yoga på schemat, tyvärr dock inte på festivalen.

Mer info om Yoga Roots

Hot Yoga House Triangeln is a contemporary family owned studio in central Malmö where we offer a relaxed, inviting and friendly atmosphere where everyone is welcome! We aim to receive each one of you with respect and openness and aspire to serve you all with a beautiful space and inspired teaching.

Mer info om Hot Yoga House Triangeln

Ha-My yoga

Ha-My Yoga has roots in Vietnam but is now based in Malmö. She turns tight and weak people into strong and flexible. She gives Vinyasa Yoga classes are designed towards clear goals to train your body (strength, flexibility, balance) and mind (patience, determination, concentration).

Mer info om Ha-My yoga: www.hamyyoga.com

Natha Yogacenter fokuserar sin utbildning på självutveckling och lägger störst vikt på den ständiga individuella transformationen bort från det rutinartade i livet. Man lär bättre känna sin kropp och sitt väsen och lär sig därmed förebygga sjukdomar och istället bevara och upprätthålla god hälsa.

Mer info om Natha Yogacenter

Chandra Yoga Malmö

På Chandra Yoga Malmö arbetar vi med en modern, funktionell yoga utifrån en holistisk syn, som utgår från deltagaren och den kropp hon har. Våra trevliga lärare är handplockade för sin kunskap, engagemang och sitt intresse för funktionell yoga och anatomi. Vi öppnar vår nya studio på Norregatan 1 september!

Mer info om Chandra yoga Malmö: www.chandrayogamalmo.se

Astanga Yoga Malmö fokuserar på en sorts yoga, Ashtanga Yoga. I små grupper med 12 utövare per klass får du personlig guidning i ditt yogautövande och möjlighet att välja mellan morgon-, lunch- och kvällsklasser, mitt i stan. Shalan är liten, vacker och avkopplande, fokus är på bra undervisning. Ashtanga Yoga Shala drivs av Åsa Hermansson. Det finns både Mysore och ledda klasser som undervisas på svenska och engelska.

Mer info om Astanga Yoga Malmö: www.ashtangashala.se