På festivalområdet kommer det finnas yogarelaterade utställare samt försäljning av både mat och dryck. Område är öppet för alla, även de som inte har biljett till yogaklasserna. Vill du inte vara med och yoga så kom förbi ändå och njut av festivalstämning och god mat.

Festivalområdets öppettider
Lördag 31/8 kl 10-16
Söndag 1/9 kl 10-16

Yogadjuren

Lekfull yoga för hela familjen! Yogadjuren finns för att hjälpa familjer till en aktiv & lite mer närvarande vardag. 

Vi säljer vårt populära yoga-memory och vår yogaposter, unika produkter framtagna för att kunna göra rolig och enkel yoga hemma.

Mer info om Yogadjuren

Yogadjuren erbjuder barnyoga på open air-programmet:

Everflow

Sara Ivarsson som driver Everflow är certifierad fasciaspecialist, lymfmassör, yogalärare och löptränare. Everflow är en plattform där det finns samlad kunskap och mångårig erfarenhet inom rörelseträning och kroppsterapi för att hjälpa dig mot en aktiv och smärtfri vardag med energi till att göra det som ger dig mening i livet.

Mer info om Everflow

Sara leder två workshops på open air-programmet:

Vi Hälsocenter

I ljusa och välkomnade lokaler i Södra Sandby erbjuds en plats att växa, expandera, känna välbefinnande och få vara den du är. På yogafestivalen erbjuds möjlighet att prova på korta behandlingar inom zonterapi, lymfmassage, Reiki och att få rådgivning i homeopati, HSP eller inom helhetshälsa. De har även med sig vackra yogakläder, smycken, yogamattor.

Mer info om Vi hälsocenter

Åsa ger en föreläsning på open air-programmet:

Helena leder två barnyogaklasser på open air-programmet som är gratis att vara med på:

Örtdevan

Elisabeth Gustavsson är utbildad ört- och näringsterapeut och ger råd och vägledning för att lindra besvär och för att hjälpa din kropp till bättre hälsa och balans. Hon jobbar främst med att hitta orsaken till ditt problem och inte symtombehandling.

Elisabeths väg till örternas värld har varit krokig. Hennes expertområden är trauma, stress och hormonsystemet. Hon är länken mellan dig och örterna, där örterna hjälper dig att bli den bästa versionen av dig, att minnas din kontakt med naturen, att du är en del av naturen, och att naturen är en del av dig. ”Örterna hjälpte mig att förstå att det kan ta tid att läka, att det får ta tid, men att det går. ”

Mer info om Örtdevan

Elisabeth leder en workshops på open air-programmet:

Kajmer Healing

Isabella erbjuder nya hälsosamma metoder för ett bättre välbefinnande. Har du stressrelaterande problem, spänning och muskelvärk, vill detoxa kropp och själ, provat IVF utan positivt resultat? Behöver du boosta din självkänsla eller få vägledning i livet, unna dig avkoppling och bli omhändertagen med skön HealingMassage, eller vill du bara ladda dig själv med ännu mer kärlek, glädje och livskraft!

Mer info om Kajmer Healing

Isabella ger en föreläsning på open air-programmet:

Tessa_Mimmi_clogs

Tessa & Mimmi Clogs

Handgjorda och handmålade träskor. De erbjuder även en färgglad blandning av annat de älskar. Kläder, smycken, accessoarer, inredning, strumpor, mössor och mycket mer.

Mer info om Tessa & Mimmi clogs

Go cirkulär

Go Cirkulär manufacture high-quality skincare products that are upcycled, gender-neutral, and 100% natural. Their goal is to upcycle ingredients that would end up in waste and to produce skincare products that are good for the skin and the planet, making her start-up concept very rare within the skincare sector.

Mer info om Go cirkulär

Necessities by Red

Malin har en webbutik med noga utvalda yogaprodukter. Många produkter kommer från mindre företag som precis som Malin tillverkar sina produkter för hand och med ett stort mått kärlek. Spana speciellt in de vackert handtryckta ögonkuddarna.

Till Malins webbutik

Moonchai

Skyddande och stärkande talismaner i macramé med olika naturmaterial.  Det tar fram det vilda i dig och assisterar dig genom livets olika faser och processer.

Pisceswithblessings

Alexandra, har ett kall att hjälpa människor som är redo och villiga att förändras och acceptera alla versioner av sig själva. Hennes önskan är att skapa en säker miljö där människor kan öppna upp sig och har viljan att utvecklas.

Mer info om Pisceswithblessings

Light Healing Tools

Vi skapar armband, halsband, fingerringar och healinredskap. Alla produkter är handgjorda och ger både beskydd och healing för aura och moderjord.

Mer info om Light Healing Tools