Målet med Ribban yogafestival är att göra yoga tillgängligt för alla. Därför var priset för dagen satt redan innan alla kostnader var kända. För att festivalen skulle ha en chans att gå ihop ekonomiskt så behövdes det hjälp. Tack vare dessa givmilda företag kan festivalen genomföras, trots några oförutsedda utgifter. Stort tack för ert bidrag!


Klean Kanteen

Klean Kanteen® är ett familjeägt företag som har ett uppdrag att utföra. 2004 introducerade den första BPA-fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål. De ville hitta en giftfri lösning till engångsplastflaskor.

Idag är Klean Kanteen® ett välkänt varumärke i sitt segment. De skapar inte bara högkvalitativa återanvändbara produkter utan arbetar också hårt för att vara till nytta för de människor och de platser vi berör. De gör allt de kan för att hålla engångsplasten borta från vår natur och vår planet.

Mer info om Klean Kanteen


Helhetshälsa

Helhetshälsa strävar efter att erbjuda marknadens renaste tillskott. De har hela tiden miljö och hälsa i fokus och använder till exempel inga genmanipulerade råvaror, de testar självklart inte produkterna på djur och alla förpackningar är återvinningsbara.

Välmående genomsyrar verksamheten på många sätt, till exempel genom att personalen lagar vegetarisk lunch tillsammans varje dag, de jobbar inte övertid och de uppmuntras till personlig utveckling. Helhetshälsa är helt enkelt vad de heter. 

Mer info om Helhetshälsa