Yoga Kendra

Yoga Kendra är en av Malmös första yogastudios och fortfarande en av de största i stan. Yoga Kendra är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna och finna ro till utveckling och expansion, oavsett bakrund, religion och tradition.

Mer info om Yoga Kendra

Ashtanga Yoga Malmö finns på Värnhemstorget i Malmö där vi erbjuder daglig yoga undervisning, främst i from av sk Mysore-style klasser samt särskilda grundkurser. Alla oavsett bakgrund och erfarenhet är välkomna att yoga hos oss – nybörjare liksom avancerade yogautövare. Vår övertygelse är att yoga ska vara tillgängligt för alla.

Mer info om Ashtanga Yoga Malmö

Allihopa Accessible Yoga is a virtual Yoga studio for folks with disabilities, and everybody else. Allihopa Accessible & Adaptive yoga aims to teach you how to be in whatever body you have. To find comfort in your own body and mind. Join Rod for grateful experiences for our body, mind, and soul.

Mer info om Allihopa Accessible Yoga

My Yoga Room är Limhamns egna yogastudio. Studion med det stora hjärtat drivs med filosofin att yoga är för alla, oavsett bakgrund. På My Yoga Room varvas utmaningar och kreativitet med stillhet och eftertanke på de olika yogaklasserna.

Mer info om My Yoga Room

Infinite Yoga Malmö

Infinite Yoga Malmö är yogastudion för dig som söker helheten i yoga, vill växa som människa och vara den du är fullt ut. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering samt yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet. Infinite Yoga är en unik mötesplats med yoga, meditation, massage och terapi. 

Mer info om Infinite Yoga Malmö

Studio Frid finns på Köpenhamnsvägen och erbjuder såväl yoga som pilates och pilates reformer i öppet schema, kursformat och som personlig träning. Träningen hos oss är holistisk. Med det menar vi att vi ser till helheten i välmåendet, där mindfulness och närvaro är viktig vad du än praktiserar. Vi erbjuder också behandlingar, såsom lymfmassage och klassisk massage. Välkommen till oss på en stunds välmående och återhämtning. 

Mer info om Studio Frid

Ananta Yoga by Limitless Malmö ligger mitt i centrala Malmö, ett stenkast från St: Knuts torg hittar ni vår yogastudio. Här erbjuder vi en variation av yogastilar. Inside Flow, Vinyasa Body Sculpt, Sound journey med gong och andra klasser för ditt välbefinnande. Yoga för nybörjare och erfarna, tillsammans stärker vi vårt välbefinnande.

Mer info om Ananta yoga och Limitless Malmö

Jenny Åsenlund  erbjuder på ett hjärtinnerligt sätt sessioner som hjälper dig expandera och stärka ditt inre ljus och vara i din fulla potential. Själslig yoga, healing, trumresor och coachprogram som ger möjlighet för självläkning och självledarskap för att finna din inre kraft. Hon leder andlig healing utbildning, kakaocermonier, ljuscirklar, retreatdagar och yogaretreats. För dig som önskar utvecklas spirituellt med likasinnade, våga följa din intuition, bidra till en bättre värld, mer inre lugn och riktning. Studio i Höllviken och Malmö samt onlineprogram ”Skapa ditt gnistrande liv”. Podd: ”En röst i Universum”.

Mer info om Jenny Åsenlund

Ayurvediskt Center är ett hälsocenter som ser till helheten där kropp, sinne och själ får ta plats. En plats där vi erbjuder ett alternativ till sjukvård och där vi fokuserar på friskvård, en hälsosam livsstil och hållbarhet enligt ayurvediska principer. För dig som besöker oss vill vi erbjuda en plats där du kan hämta inspiration, känna dig omhändertagen och respekterad. Miljön är lugn och en fin plats för återhämtning. 

Mer info om Ayurvediskt center

Friskis & Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Mer info om Friskis & Svettis

Hot Yoga House Triangeln is a contemporary family owned studio in central Malmö where we offer a relaxed, inviting and friendly atmosphere where everyone is welcome! We aim to receive each one of you with respect and openness and aspire to serve you all with a beautiful space and inspired teaching.

Mer info om Hot Yoga House Triangeln

Yhoga med H är en plats för alla att samlas i välmående och glädje i dans, yoga och mat. Linnea och Hang är personerna bakom konceptet Slow Down Yoga, en dynamisk och meditativ yogaform som kommit till för att göra det möjligt för alla kroppar att praktisera yoga. Med andetaget i fokus bjuds du in att prova detta lugna och avslappnande pass.

YogiJo drivs av Josefin Eliasson med en ständig nyfikenhet på hur saker och ting hänger ihop i stort och smått. YogiJo vill förmedla att alla kan ge sig själv mer gynnsamma förutsättningar för läkning, oavsett om det är genom medveten andning, läkande gong vibrationer eller en hjälpande hand från kraniosakralterapin.

Mer info om YogiJo