Vill du medverka med ditt företag? Hör av dig! Kontaktuppgifter

Necessities By Red är en webbutik med noga utvalda yogaprodukter. Många produkter kommer från mindre företag som precis som Malin tillverkar sina produkter för hand och med ett stort mått kärlek. Spana speciellt in de vackert handtryckta ögonkuddarna.

Mer info om Necessities by Red

DivingAngel

Diving Angel skapar handgjorda smycken i äkta silver med inspiration från havet, himlen och hjärtat. Alla smycken är gjorda i äkta silver 925 och halvädelstenar. Malin Jag har dykt och hämtat inspiration till sina smycken runt om i världen såsom Asien, Afrika, Central och Sydamerika.

Mer info om Diving Angel

Tessa_Mimmi_clogs

Tessa & Mimmi Clogs tillverkar handgjorda och handmålade träskor. De erbjuder även en färgglad blandning av annat de älskar. Kläder, smycken, accessoarer, inredning, strumpor, mössor och mycket mer.

Mer info om Tessa & Mimmi clogs

Fager Form_Namaste

Fager Form skapar, illustrerar, tecknar och målar. Emma skapar unika tavlor och begränsade upplagor av affischer och vykort. Det framför allt är det lugnet och kreativiteten i att teckna som driver Emma i sitt skapande. Lite som yoga.

Mer info om Fager Form

ecoyogofsweden

EcoYog of Sweden är resultatet av en dröm och längtan att integrera yogan djupare i livet men också göra någonting viktigt, att bidra till att världen konsumerar mindre plast. EcoYog of Sweden är en handelsplats för högkvalitativa ekologiska yogaprodukter med lång livslängd. Allt vi erbjuder värnar om miljö, de som tillverkar dem och självklart alla vi som använder dem. Unikt är att vi erbjuder ett helt sortiment helt plastfria kläder och tillbehör.

Mer info om EcoYog of Sweden

Nativ är naturlig hudvård helt i samklang med både din känsliga hud och en hållbar framtid. Alla produkter tillverkas i små satser i Limhamn och innehåller enbart naturliga råvaror av hög kvalitet. Ekologiska och lokala så långt det är möjligt. 


Mer info om Nativ

Emilia_Ayurvedacenter

Ayurvediskt Center Malmö är en oas i hjärtat  av Malmö med plats för återhämtning och vila. Här erbjuds yoga, ayurvedisk hälsorådgivning och Malmös största utbud av ayurvediska behandlingar. Vi erbjuder också heldagsretrat och inspiration via föreläsningar och kurser.

Mer info om Ayurvediskt Center Malmö

Nytta Design

Nytta Design utvecklar, formger och tillverkar etiskt producerade textila produkter i miljövänliga material. De textila material som används kommer till största delen från ekologiskt odlad råvara. De material vi fyller våra kuddar med är restmaterial från lantbruk, vingårdar och fruktindustrier. I så stor utsträckning som möjligt är dessa restmaterial från ekologiska odlingar.

Nyttadesigns egenutvecklade yoga-,  mindfulness och egenvårdsprodukter syftar till att öka välbefinnande för människor med så liten negativ effekt på ekosystemet som möjligt. Vi tar stort ansvar för hur företagets verksamhet och våra materialval påverkar såväl människor, djur och natur samt verkar för en långsiktigt hållbar resursanvändning.

Mer info om Nytta Design

Pink India

Pink India erbjuder handtryckta och handbroderade produkter från Indien, främst kimonos och inredningsartiklar såsom kuddfodral och överkast. Alla produkter är handplockade och exklusiva för Pink India.

Mer info om Pink India

Tropical Scandinavia

Tropical Scandinavia är ett livsstilsmärke med moderna totems laddade med kraften att beskydda och förbättra oss och våra hem. Bland produkterna finns mönstrade ullfiltar, ayurvediska vattenflaskor och riso prints fyllda med symboler hämtade från världens alla hörn och kulturer. Symboler som i årtusende använts för att frigöra sinnet, tolkade med en avslappnad inställning till livet, för att inspirera till ett härligt mindset.

Mer info om Tropical Scandinavia

Lifeblossom

Lifeblossom produkter är framställda med hängivenhet till natur, hälsa och miljö. Alla våra produkter genomgår avancerade kvalitetstester för att garantera renhet och hög terapeutisk kvalitet. Vår ambition är att ständigt sätta en högre ribba och en ny standard för ekologiska, etiska samt naturliga produkter.

Mer info om Lifeblossom

Malas of Malmö

Malas of Malmö är närproducerad malainspirerad design där varje smycke är unikt. Gammalt blandas med nytt på ett sätt som främjar återvinning. Olika material samspelar på ett sätt där varje del skapar en unik enhet som får symbolisera den mångfald egenskaper varje människa bär på. Alla smycken bär på ett mindful-message med syfte att i vardagen inspirera och påminna dig om att leva medvetet och helhjärtat. En del smycken är uppbyggda med 108 pärlor i speciell följd, vilket gör de utmärkta för meditationer.

Mer info om Malas of Malmö

Vyana Yoga Design

Vyana Yoga Design är handgjorda yogasmycken av Michaela Rosenthal. Märket grundades 2017 och förenar yogans tidlöshet med dagens trender. Varje smycke är unikt och pryds av klassiska yogasymboler kombinerade med halvädelstenar, sötvattenspärlor m.m.I nuvarande kollektion finner du ett stort urval örhängen, malas, halsband, armband, bokmärken och nyckelringar; finns speciella önskemål om val av sten/berlock och färgkombination så tillverkar jag mer än gärna på beställning.

Mer info om Vyana Yoga Design

Rofylld vardag

Rofylld Vardag hjälper dig som kund att hitta vägen till en lugnare och mer hållbar vardag. Vare sig det gäller t ex ett förråd eller ett helt hem så går Susanne tillsammans med dig igenom och rensar för att skapa ordning en gång för alla.

Mer info om Rofylld vardag

Mata Hari

Mata Hari är ett litet svenskt företag som är producerar mjuka, bekväma och hållbara yogakläder på Bali. Vi använder naturliga material som bomull och ekologisk bambu i kombination med en högkvalitativ lycra som ger bästa stretch och en passform som håller tvätt efter tvätt. år efter år. Vårt samarbete med  med skräddare, tryckare och färgare/batikare sträckers sig 25 år tillbaka i tiden, och vi kan lova bästa villkor och nöjda medarbetare! På Indonesiska betyder Mata Hari Dagens Öga- Solen. Så en solhälsning kommer på köpet!

Mer info om Mata Hari

The Soulful Kind

The Soulful Kind erbjuder Yoga & Surf Retreats för alla nivåer samt Yoga/SUP Yoga Teacher Trainings för utövare som vill kunna undervisa världen över, eller helt enkelt fördjupa sig i sitt eget utövande. Våra retreats hålls i Itacaré, Brasilien – en gammal fiskeby inbäddad mellan stränder och djungel som är känd för sin surfing, yoga, kultur och vackra natur.

Vi har satt ihop den ultimata resan för dig som gillar att starta dagen med morgonyoga vid havet följt av äventyr och en dos ”nowfullness” i hängmattan under palmbladen. Välkommen till vännerna på The Soulful Kind och till magiska Itacaré.

Mer info om The Soulful Kind

Moi_butik_Indien

MOI är en butik med stor kärlek till Indien, återbruk och gediget hantverk. En mor och dotters otaliga resor till detta underbara och färgstarka land har lagt grunden för denna butik. Produkterna är omsorgsfullt utvalda och  tillverkade av små lokala företag i olika delar av Indien, uppsydda och tillverkade enligt traditionella hantverkstraditioner.

MOI säljer bland annat morgonrockar, pyjamasar och dukar i handtryckta bomullstyger, kaftaner av återvunna sarityger, handmålade köksredskap, smycken, heminredning och massor av annat. MOI hoppas kunna inspirera till en 
personlig och unik prägel på dig och dina omgivningar samtidigt som de hoppas kunna göra en liten skillnad i världen med sina olika hjärteprojekt.

Mer info om MOI

Yoga Games

Yoga Games är Skandinaviens största yogaevent. Under eventet erbjuds en bredd inom yoga så att deltagarna får möjlighet att prova på olika typer av yoga samt olika lärare. Både internationella välkända lärare samt lokala lärare finns representerade på schemat där yogaklasser blandas med föreläsningar och workshops. Målet är att inspirera och skapa nya upplevelser som berör deltagarna och det är även en möjlighet att träffa likasinnade och utöka sina kontakter.

Yoga Games kommer till Malmö den 25-27 oktober 2019. Missa inte det!

Mer info om Yoga Games

Chandra Yoga Charms är unika smycken i halvädelstenar och trä handgjorda i Malmö. Stenarnas egenskaper och meningen bakom de olika symbolerna som används står i fokus för att du ska hitta det smycke som passar just dig. Hitta din favorit mellan armband, halsband, örhängen och japa malas!

Mer info om Chandra Yoga Charms

YogiTea

YOGI TEA® har i mer än 40 år stått för goda ört- och växtbaserade teblandningar som bygger på enastående ayurvediska terecept, med rötter i den 3 000 år gamla indiska filosofin. Alla Yogi Tea varianter är ekologiska och kravmärkta.

Mer info om YOGI TEA

Alma Design

Alma Design erbjuder godsaker från Bali, Gudarnas Ö, en av dom mest vackra och spirituella platser i världen. Dit kommer yogisar från hela världen för att ta del av öns magi. Balinesernas vänlighet, varma leende, starka kultur, tron på karma och förmågan att leva i nuet, speglar sig i deras imponerande hantverk. Alma designs handgjorda produkter, leggings, smycke, jumpsuits, väskor budhas etc , kommer noga utvalda små familjeföretag tillverkade med kärlek. 

I. T O R E H E I M

I. T O R E H E I M är ett yoga livstilsmärke som erbjuder hela familjen en yogakollektion som går ihop och skapar en helhet men som separeras genom att framhäva pappans, mammans och barnens olika behov i detaljer och funktion.

I. T O R E H E I M vill med sitt skandinaviska uttryck synkronisera omtänksam design och konstruktion med en hög detaljnivå för att skapa perfekt symmetri. Kollektionen för vuxna är speciellt utformad för att passa yoga i värme, Men självklart kan plaggen användas i övriga yogatraditioner.

Mer info om I. T O R E H E I M

Åsas textil erbjuder handgjorda yogabags, textilkassar, lunchkassar och vinpåsar. Åsa tillverkar även små påsar med ljuvlig lavendeldoft som man kan lägga bland sina kläder.

Mer info om Åsas textil

BijMala – Good Vibe Jewelry erbjuder unika handgjorda smycken av ädelsten såsom armband och mala-halsband. De är tillverkade under meditation med goda intentioner om Hälsa Lycka & Välgång i bärarens liv.

Mer info om BjiMala