Corona-anpassning: Du köper dina biljetter och bokar dina klasser i förväg online, allt för att minska köbildning och hålla koll på antalet deltagare per klass. Observera att det är begränsat antal platser på respektive klass, det är först till kvarn som gäller. Vi yogar på det stora trädäcket vid T-bryggan på Ribban (Brygga 3).

OBS! Det finns ett stort tält uppsatt så vi kan yoga oavsettt väder.

Såhär gör du

Köp först den typ av biljett du vill ha; enstaka klass, heldag lördag/söndag eller heldag båda dagarna.
Betalning sker med kort och biljetten är personlig.

När du köpt biljett du kan boka dina klasser för att säkra din plats på de klasser du vill gå på. Observera att du endast kan boka en biljett per klass och person. Det går alltså inte att boka en klass till dig + en vän i ditt namn.

Enstaka klasser kan även bokas och betalas direkt i listan med klasser i bokningsystemet (dvs utan att först köpa klippkort för en klass). Skulle du stöta på problem med din bokning, maila hej@nellierolf.se.

Med reservation för att det kan ske eventuella ändringar i programmet.

Här köper du din biljett

Boka sedan de klasser du vill gå på under festivalen. Bokningssytemet håller koll på vilka och hur många klasser du bokat. Det går bra att boka om en klass fram till 24h innan den startar. Kolla din email (även spam) för bekräftelse på dina bokningar.

Här bokar du dina klasser

Instruktioner för hur du bokar dina klasser

1. Klicka på texten som visar antal platser som är kvar på klassen

2. Fyll i de uppgifter du använde när du köpte biljetten
3. Klicka Boka & Betala för att använda ett klipp

Skulle du stöta på problem med din bokning, maila hej@nellierolf.se